Oplossingen

Uw haar is een belangrijk aspect van uw uiterlijk en bepaalt voor een deel uw persoonlijkheid: niet alleen hoe anderen u zien, maar ook uw eigen zelfbeeld. Daarom kan haarverlies, door welke oorzaak dan ook, hard aankomen.  Haar Center kan uw haar niet vervangen, maar we kunnen wel alternatieven bieden die uw haarprobleem onzichtbaar en maatschappelijk aanvaard maken.

Wilt u graag snel en vrijblijvend advies?
Bel ons meteen voor een vrijblijvende afspraak: 03 779 41 10.

Aandacht en respect voor uw situatie

U hebt ze zeker al eens gehoord, de goedbedoelde opmerkingen: 'Ach, dat haar is zo belangrijk toch niet.' Of: 'Zoveel mensen hebben er last van.' Niet bij Haar Center, voor ons telt hoe ú zich voelt, wat ú wilt, zonder vooroordelen. Als een pruik niets voor u blijkt te zijn, helpen we u even graag bij de keuze van een mooie sjaal of een elegante muts. Als u kiest voor een haarwerk, dan helpen bij u daar graag bij, op een eerlijke en betrouwbare manier. 

De voordelen van een haarwerk van Haar Center

Uitgebreid en vrijblijvend advies

Bij Haar Center bieden we u een luisterend oor vóór we adviseren. Een haarwerk kan een oplossing zijn, maar u maakt bij ons ook kennis met mogelijke alternatieven. 

Een redelijke prijs voor een perfecte kwaliteit

U wilt een hoogkwalitatieve pruik voor een redelijke prijs. Die vindt u zeker bij Haar Center. We zijn er zeker van dat we elke vergelijking met onze collega's kunnen doorstaan. Bovendien kunt u vaak rekenen op een tegemoetkoming van uw verzekeringsmaatschappij of uw mutualiteit, die de kosten van uw haarwerk geheel of gedeeltelijk dekt. Afhankelijk van uw budget kiest u uit een aantal extra's: synthetisch of echt haar, kort of lang haar, kleur, stijl, ... 

Een uitgebreide keuze

UPS

U hebt uw haarwerk op heel korte termijn dankzij onze goede contacten met kwalitatief hoogstaande Europese producenten. U kunt er onmiddellijk over beschikken. Samen vinden we ongetwijfeld een model, een vorm en een kwaliteit die helemaal bij u past. En als die niet in voorraad is, zorgen we ervoor dat die binnen de 48 uur voor u beschikbaar is. Zelfs als u een heel zeldzame hoofdmaat hebt, of specifieke eisen stelt aan uw pruik, dan nog kunnen wij u op heel korte termijn een haarwerk leveren, veel sneller dan onze concurrenten.

Perfect op maat aangepast

Haarcenter _KEP4997

U krijgt bij Haar Center niet zomaar 'een pruik uit de doos'. Het haarwerk dat u kiest, passen we ter plaatse helemaal op maat aan. Bijknippen, een coupe die u graag ziet en die bij u past, uitleg over het onderhoud: het hoort er allemaal bij.  Zonder extra kosten. 

Beschikbaar voor servicebeurten achteraf

U wilt na verloop van tijd een ander look? Heeft uw haarwerk een grote onderhoudsbeurt nodig? U kunt altijd bij Haar Center terecht, zelfs voor een knipbeurt. En dat kost u echt niet veel.

 

Mutsen, sjaals en tulbanden

We hebben naast de haarwerken natuurlijk ook mutsen en tulbanden liggen. Voor elk wat wils!

Net als onze haarwerken kan je de mutsen, sjaals en tulbanden op elk moment in privacy komen passen.

 

Hebt u meer informatie nodig of wilt u een vrijblijvende afspraak maken?
Bel ons meteen voor een afspraak:
03 779 41 10
U kunt ook een e-mail sturen naar info@haarcenter.be.