Over ons

Voor uw haar wilt u een professionele kapper of kapster die u kunt vertrouwen. Voor uw haarwerk, zelfs als u dat maar tijdelijk nodig hebt, mag u dezelfde service verwachten.

Ervaring en professionele training Jessica

Jessica verenigd het beste van twee werelden om voor u de beste oplossing te bieden : een jarenlange ervaring als gespecialiseerde kapster in haar extensions en een professionele training als haarwerkspecialist. Daarnaast zal Lydia, initiatiefneemster van Haar Center, haar met raad en daad blijven bijstaan zodat de hoogstaande service gegarandeerd blijft.  

 

Persoonlijk contact, vertrouwen en discretie zijn daarbij altijd haar sterkste troeven geweest. Wilt u graag snel en vrijblijvend advies? Bel Jessica voor een afspraak: 03/779 41 10.

 

Haarprothesen en haarstukjes van de hoogste kwaliteit

Omdat alleen de beste kwaliteit goed genoeg is voor onze klanten werken we alleen met haarprothesen en haarstukjes van gerenommeerde Duitse producenten.

 

U hebt de keuze uit een breed gamma aan modellen van alle kleuren, haartypes en stijlen. En die modellen volgen de laatste mode op het gebied van haarwerken, altijd up-to-date en volgens de allernieuwste trends, dat garanderen we. Iets persoonlijks als een haarstukje, die u toch een hele tijd op uw hoofd zult dragen, koopt u liever niet tweedehands.

Een eerlijke prijs

Via rechtstreekse aankoop bij de producent houden we onze haarwerken betaalbaar voor onze klanten, gemiddeld 20 tot 25% onder het marktgemiddelde. Haar Center kan daardoor voor ieder budget een kwalitatief en stijlvol haarwerk leveren. Bovendien helpen we u graag met de administratieve beslommeringen als u via ziekte- of hospitalisatieverzekering in aanmerking komt voor een terugbetaling. Die tegemoetkoming dekt vaak geheel of gedeeltelijk de kosten van uw nieuw haarwerk.

Een afspraak kan in Sint-Niklaas, maar ook waar het voor u het beste past

U krijgt in onze vestiging in Sint-Niklaas een ontvangst in een aangename omgeving en in alle discretie. Maar we gaan verder dan dat: als u om welke reden dan ook niet tot bij ons kunt komen, ontmoeten wij u graag waar dat voor u past, in het behandelende ziekenhuis of zelfs bij u thuis.

Het allerbelangrijkste: u staat bij centraal bij Quazi Haar Center

Laten we heel eerlijk zijn: de meeste mensen kiezen voor een haarwerk vanwege haarproblemen. Bij Quazi & Haar Center zijn we ons daarvan bewust en nemen we dat ernstig. We luisteren naar uw verhaal vóór we u advies geven en we behandelen alle mogelijkheden, niet alleen haarwerken. De uiteindelijke keuze is aan u en we zullen die altijd respecteren.

Wij werken enkel op afspraak om zo steeds alle tijd te kunnen nemen voor u zodat we u optimaal kunnen adviseren.

Wilt u een vrijblijvend gesprek met vakkundig advies? Bel ons voor een afspraak: 03/779 41 10

U kunt ook een e-mail sturen naar info@haarcenter.be.