Over ons

Voor uw haar wilt u een professionele kapper of kapster die u kunt vertrouwen. Voor uw haarwerk, zelfs als u dat maar tijdelijk nodig hebt, mag u dezelfde service verwachten.

Meer dan 30 jaar ervaring

Lydia Caelen, initiatiefneemster van Haar Center, werkt al meer dan dertig jaar als professionele haarwerkspecialiste. Ze heeft honderden mensen met haarpech geholpen. Persoonlijk contact, vertrouwen en discretie zijn daarbij altijd haar sterkste troeven geweest.

Wilt u graag snel en vrijblijvend advies?
Bel Lydia voor een afspraak: 03 776 50 07.

Haarwerken van de hoogste kwaliteit

Dankzij een nauwe samenwerking met de Europese marktleider in pruiken en een zorgvuldig aankoopbeleid, heeft Haar Center altijd een ruime voorraad modellen van alle kleuren en alle haartypes in voorraad. En die modellen volgen de laatste mode op het gebied van haarwerken, altijd up-to-date en volgens de allernieuwste trends, dat garanderen we.

Een eerlijke prijs

Via rechtstreekse aankoop bij de producent houden we onze haarwerken betaalbaar voor onze klanten, gemiddeld 20 tot 25% onder het marktgemiddelde. Haar Center kan daardoor voor ieder budget een pruik leveren. Bovendien helpen we u graag met de administratieve beslommeringen als u via ziekte- of hospitalisatieverzekering in aanmerking komt voor een terugbetaling. Iets persoonlijks als een pruik, die u toch een hele tijd op uw hoofd zult dragen, koopt u liever niet tweedehands. Die tegemoetkoming dekt vaak geheel of gedeeltelijk de kosten van uw nieuw haarwerk. 

Een afspraak kan in Sint-Niklaas, maar ook waar het voor u het beste past

U krijgt in onze vestiging in Sint-Niklaas een ontvangst in een aangename omgeving en in alle discretie. Maar we gaan verder dan dat: als u om welke reden dan ook niet tot bij ons kunt komen, ontmoeten wij u graag waar dat voor u past, in het behandelende ziekenhuis of zelfs bij u thuis.

Het allerbelangrijkste: u staat bij Haar Center centraal

Laten we heel eerlijk zijn: de meeste mensen kiezen voor een haarwerk vanwege haarproblemen. Bij Haar Center zijn we ons daarvan bewust en nemen we dat ernstig. We luisteren naar uw verhaal vóór we u advies geven en we behandelen alle mogelijkheden, niet alleen haarwerken. De uiteindelijke keuze is aan u en we zullen die altijd respecteren.

Wilt u een vrijblijvend gesprek met vakkundig advies? Bel ons voor een afspraak: 03 776 50 07.

U kunt ook een e-mail sturen naar info@haarcenter.be.